Lars-Terje LysemoseSom en erfaren journalist og redaktør er jeg trænet i at overholde deadlines, vedholdende, klog på målgrupper og rustet til research.

Og er åben for nye muligheder.

Som redaktør, sprogekvilibrist og underviser er jeg energisk, legende, præcis, skarp på at fange sprogblomster og fejl – og elsker at lære fra mig.

Og som menneske er mine stærke sider og min drivkraft min intuition, empati, social indignation og et åbent, nysgerrigt og videbegærligt sind. Jeg har let til smil og søger fagligt nye udfordringer, som kan udvikle mig.

Velkommen til mit netværk! Jeg er journalist, redaktør & underviser på freelancebasis med speciale i skriftlig formidling: Nyheder, research, reportage, interview og kunsten at skrive målrettet og engagerende og formidle svært begribeligt stof, så det er let at forstå. På dansk & engelsk.

Jeg har mere end 20 års erfaring som journalist på flere danske og udenlandske medier, herunder redigerende i Det Berlingske Hus og som underviser i journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, Journalistskolen i Grønland & Danmarks Medie- & Journalisthøjskole i Aarhus og i København.

Jeg trives i feltet mellem journalistik, kulturformidling, undervisning og det at rejse, opleve og suge til mig med viden og indtryk og har bl.a. været udsendt reporter på fire kontinenter for Politiken, Berlingske, Aktuelt, Information, Kristeligt Dagblad og Danida og fx dækket væbnede konflikter med en religiøs eller etnisk dimension, demokratiudvikling og overgange til fri markedsøkonomi. Desuden almen rejse- og kulturreportager, forbrugerstof, erhvervs- og it-stof.

Jeg er altid klar til nye freelanceopgaver samt evt. projektansættelse af kortere eller længere varighed. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

I øjeblikket er jeg fx optaget af at redigere bogserien “Kronisk rejsefeber” og at oversætte en roman for forlaget Hoi samt fungere som konsulent for Amazon Prime på tv-serien “Ringenes Herre: Magtringene”.