Lars Munk, formand for De Berejstes Klub indtil 2012:

“Lars-Terje er en usædvanlig entusiastisk og arbejdsom redaktør, som udfører et kæmpe stort stykke arbejde for at få presset det bedste ud af skribenterne, det være sig såvel at hjælpe og vejlede i skildringen af en god rejsehistorie, som råd og vejledning vedrørende sprog og grammatik. Herudover er Lars-Terje god til at planlægge såvel opsætningen af selve bladet, samt planlægning af bladproduktionen fremadrettet. Hertil lægges at Lars-Terje er god til at samarbejde med og organisere de folk, som støtter op om produktionen, det være sig en grafiker, samt en del korrekturlæsere. Lars-Terje overtog bladet i september 2011, og allerede under produktionen af sit første blad, var vi klar over, at der var forandringer og kvalitetsløft under vejs. Ikke blot blev artiklerne en smule skarpere, men bladets indhold blev også langt mere varieret. Jeg kan kun give Lars-Terje de absolut bedste anbefalinger. Han besidder nogle stærke kompetencer som kreativitet, planlægning og artikelskrivning – og så er Lars-Terjes glade sind særdeles smittende.” 

Henrik Døcker, freelancejournalist, tidligere på Ritzau:

“Kan kun sige, at jeg finder Lars-Terjes redigering af Globen aldeles strålende. Jeg bidrager selv til diverse fagblade og har lidt at sammenligne med. Lars-Terjes indsigt og kombinationsevne ved tilrettelæggelsen og præsentationen af de forskellige emner er førsteklasses.” 

Gunnar Springfeldt, freelancejournalist & -redaktør:

“Lars-Terje är en skicklig redaktör för magasinet Globen, positiv, ambitiös och uppmuntrande. Under Lars-Terjes redaktörsskap har kvaliteten höjts rejält. Lars-Terje behärskar också svenska i skrift.” 

Lars Schmidt, daværende nyhedschef på Morgenavisen dato, nu områderedaktør hos Hillerød Posten/Politikens Lokalaviser:

“Som nyhedschef og i perioder dagchef på gratisavisen dato arbejdede jeg tæt sammen med Lars-Terje. Hurtigt efter sin ansættelse fik Lars-Terje ansvaret for at afsende avisen til de trykkerier, vi brugte. Et ansvar som krævede overblik, teknisk snilde, stor, stor tålmodighed med avissystemer, trykkerier og med kollegaerne. Og et ansvar som Lars-Terje forvaltede fint og med tungen lige i munden.” 

Charlotte Pries Jensen, daværende redaktionssekretær på Morgenavisen dato, nu freelance i Thailand:

“Lars-Terje og jeg arbejdede sammen på dato, og jeg lærte ham at kende som en meget professionel, hårdtarbejdende kollega, som altid havde et smil på læberne. Vi sad ved siden af hinanden, og jeg gjorde hver eneste dag brug af hans viden.” 

Maria Hølbing Heininge, daværende redaktionssekretær på Morgenavisen dato:

“Lars-Terje er en dygtig journalist, som ikke går hjem, før arbejdet er veludført – og i vores tilfælde før avisen er lagt rigtigt i seng. Han tager initiativ og udviser rolighed selv under pressede deadlines.” 

Michael Ehrenreich, daværende udlandsredaktør på Berlingske, nu hofmarskal for kongehuset.

Asger Røjle Christensen, daværende udlandsredaktør på Aktuelt, nu freelancejournalist i Tokyo.

Leif Jonasson, daværende redaktionschef på Politiken, nu chefredaktør hos Komputer for alle, Bonnier Publications.